Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

YJ Industry Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Sungalsses voor verkoop
Van goede kwaliteit Sungalsses voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Met een inzicht van DVD-Film, DVD-TV-Reeksen en CD Muziek, specialiseert YJ zich Ltd in DVD-Film, DVD-TV-Reeksen, Bluray-Film, de Film van DVD Disney, DVD Boxset, CD Muziek Boxset. Wij ontwerpen zodat kunnen wij maken.

  YJ Ltd aanvankelijk is een DVD-Schijfmaker, hebben wij goede materiële inkomende controle voor Schijfdruk, Kunstwerkdekking, aardige procesbeheersing van assemblage, definitieve AQL-inspectie van afwerkingsgoederen, verzekeren geen tekortenlekkage. Wij hunkeren naar voor efficiency, kosten-verslaan evenals beste kwaliteit. Wij leren om ons in de markt met concurrerende prijs en goede kwaliteit te bevinden. Onze producten draagt het grootste deel van certificaatce.

  YJ Ltd is ook manufactory, combineren wij de meeste leverancierssterkte om klanten multi-behoeften tevreden te stellen, verlenen wij one-stop dienst van sourcing aan QC inspectie.

  YJ Ltd opstelling in het jaar van 2007, maar wij hebben de goederen wereldwijd verkocht, zijn wij blij te zien wij geleidelijk aan onze inspanningen tot de low-carbon milieuvriendelijke zaken bijdragen
  Wij geloven in een win-win verhouding met u.

   

  YJ Industry Ltd

 • OEM / ODM

  YJ Industry Ltd

Contactgegevens
YJ Industry Ltd

Contactpersoon: Mr.

Tel.: 86-20-32572998

Fax: 86-20-32572998

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)